Image of Anthony Wong

Anthony Wong

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Anthony Wong Chau-sang (born Anthony Perry on September 2, 1961) is a Hong Kong Film Award-winning Hong Kong actor, screenwriter and film director. He is regarded as one of the most notable actors in Hong Kong. Description above from the Wikipedia article  Anthony Wong Chau-sang, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Lee la bio en tmdb | Lee la bio en Wikipedia
Nacido:
02.09.1961 En Hong Kong
Créditos en Cine/TV:
151
Primera aparición:
八大豪侠 20.10.2018
Última película:
Strangers 20.10.2018
Conocido por
Poster of La momia 3: La tumba del emperador dragón
Poster of El velo pintado
Poster of El poder del talismán
Poster of Matrix Reloaded
Filmografía
Series 八大豪侠 Unknown 2019
Series Strangers David Chen 20.10.2018
Series 學警雄心 Unknown 2019
Series 杨贵妃秘史 Unknown 20.10.2018
Series Strangers David Chen 10.09.2018
Película 選老頂 Godfather 31.03.2016
Película 12金鴨 Lo 19.02.2015
Película 金雞SSS 30.01.2014
Película 大茶飯 Kwai 11.10.2014
Película 麥兜.我和我媽媽 Principal (voice) 01.10.2014
Película 四大名捕大结局 Zhuge Zhenwo 21.08.2014
Película 4 มหากาฬพญายม 2 Zhuge Zhenwo 21.11.2013
Película Una vida sencilla Grasshopper 13.12.2013
Película Ip Man: La pelea final Ip Man 22.03.2013
Película Naked Soldier Power, Super druglord 15.08.2012
Película Motorway Lo Fung 21.06.2012
Película 四大名捕 Zhuge Zhenwo 12.07.2012
Película 麥兜.噹噹伴我心 Principal (voice) 10.07.2012
Película 报应 Wong Ho-chiu 05.05.2011
Película 鸿门宴 Fan Zeng 29.11.2011
Película Jian hu nu xia Qiu Jin Li Zongyue 13.10.2011
Película 不再让你孤单 Zhong 13.05.2011
Película Johnnie Got His Gun! Himself 30.10.2010
Película Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen Liu Yutian 01.09.2010
Película Mai dou xiang dang dang Principal / Master / Xiongbo (voice) 24.07.2009
Película Laughing Gor之變節 Yi 13.08.2009
Película 金錢帝國 Unicorn Tang 30.04.2009
Película 復仇 Lee Yuen Kwai 20.05.2009
Película 荡寇 Yuda 01.01.2008
Película La momia 3: La tumba del emperador dragón General Yang 01.08.2008
Película The Underdog Knight Dragon 28.11.2008
Película 性工作者2 我不賣身·我賣子宮 Lau Fu-yi 04.12.2008
Película Gei sun yan Ching Shing 13.04.2007
Película 神枪手与智多星 Brain 01.01.2007
Series 雪山飞狐 19.04.2007
Película 不能說的秘密 Chiu 27.07.2007
Película 太阳照常升起 Teacher Liang 20.09.2007
Película Dancing Lion Uncle Jiang 26.04.2007
Película 戲王之王 Theatre Caretaker 19.06.2007
Película 老港正传 Zhou Heung-Kong 15.06.2007
Película 春田花花同學會 Ship captain 22.01.2006
Película El velo pintado Colonel Yu 09.12.2006
Película 伊莎贝拉 Shing's boss 06.04.2006
Película Hak bak do Lung 31.08.2006
Película Exiled Blaze 06.09.2006
Película 瘦身 Sergeant Tak 01.01.2005
Película 精武家庭 Yue Siu Bo 31.03.2005
Película 2 Young Nam's Father 28.04.2005
Película 再説一次我愛你 Dr. Lip 20.10.2005
Película Ah Sou Whacko 04.08.2005
Película Initial D. Derrapando al límite Bunta 'Tofuman' Fujiwara 12.05.2005
Película 魔幻廚房: Tony Ho 15.01.2004
Película A1 tou tiao Lam Hei Fei 09.09.2004
Película 20 30 40 Shi Ge 05.03.2004
Película 天下无贼 Uncle Li [voice: Cantonese] 09.12.2004
Película 麥兜菠蘿油王子 Principal / waiter (voice) 24.06.2004
Película The Twins Effect (Vampire Effect) Prada 08.03.2003
Película 愛在陽光下 Himself 01.01.2003
Película Experimento letal Dr. Tang Chin-Chau 26.03.2003
Película Cat and Mouse Judge Pao 14.02.2003
Película Matrix Reloaded Ghost 23.05.2003
Película 黑白森林 SP Huang Jiang 31.12.2003
Película 金雞2 Mr Chow 24.12.2003
Película Juego sucio 3 Superintendent Wong Chi Shing 12.12.2003
Película Juego sucio 2 Inspector Wong Chi Shing 01.10.2003
Película El poder del talismán Lester Wong 15.08.2003
Película 給他們一個機會 Himself 08.05.2003
Película 怪獸學園 Jesus / Father Gum 24.01.2002
Película Yat luk che Crazy 19.09.2002
Película Juego sucio (Infernal Affairs) Superintendent Wong Chi Shing 12.12.2002
Película 想飛 Joker's father 12.04.2002
Película 4X100 水著份子 Mao Keung 01.01.2001
Película 走投有路 Ray 17.05.2001
Película 麥兜故事 School Principal / Logan (voice) 15.12.2001
Película Youling renjian Wong-Lin 04.11.2001
Película Sang sei kuen chuk Charles Chau 01.01.2000
Película 友情歲月之山雞故事 Dai Fei 31.03.2000
Película El tiempo no espera Uncle Ji 19.10.2000
Película 愛殺2000 Wang Kuo-Hsin 30.11.2000
Película X-Cop Girls Chan 02.11.2000
Película 江湖告急 Master Kwan Wan Cheung 21.09.2000
Película 半支煙 Brother Kei 01.01.1999
Película 愛情夢幻號 Eric 12.02.1999
Película 勾魂惡夢 01.05.1999
Película 古惑仔激情篇洪興大飛哥 Tai Fei 10.12.1999
Película 枪火 Curtis 19.11.1999
Película 龍在邊緣 Tong Pau 15.10.1999
Película Ungrateful Tink Black Hair 09.09.1999
Película 中華英雄 Pride / Katanaka Fuji 17.07.1999
Película 98古惑仔之龍爭虎鬥 Tai Fei 01.01.1998
Película 強姦陷阱 Ted Hwang 01.01.1998
Película 猛鬼食人胎 Pal, Ching Hoi 02.01.1998
Película Heunggong dai 1 hung chak Husband 18.09.1998
Película 偉哥的故事 05.12.1998
Película The Storm Riders Sword Saint 18.07.1998
Película 全職大盜 Chiller 09.05.1998
Película Yeshou xingjing Tung 09.04.1998
Película 人肉叉燒包II天誅地滅 Officer Lazyboots 25.04.1998
Película 天地雄心 Chiu Tai-Pang 01.01.1997
Película 97古惑仔之戰無不勝 Tai Fei 28.03.1997
Película G4 te gong Sing 01.01.1997
Película 火燒島之橫行霸道 Prison Warden Goo 25.04.1997
Película Another Chinese Cop Li Shupei 01.01.1996
Película 色情男女 Wong 28.11.1996
Película 古惑仔2之猛龍過江 Tai Fai (as Wong Chau Sang) 30.03.1996
Película Ebola Syndrome Kai San 15.06.1996
Película Mascara Negra King Kau 07.11.1996
Película 旺角風雲 Lui Lone 07.09.1996
Película 古惑仔之隻手遮天 Tai Fei 29.06.1996
Película 衝鋒隊怒火街頭 Bird 25.06.1996
Película 新房客 Director 11.05.1995
Película Er yue san shi Raymond Shiu Chi-Li 09.11.1995
Película 街坊差人 Officer Lau 18.05.1995
Película Eastern Heroes: The Video Magazine - Volume 1 Himself [archive footage] 22.07.1995
Película 飛虎雄心 Ho Kin Tung 01.01.1994
Película 替天行道之殺兄 Prosecutor 01.01.1994
Película 香港奇案之吸血貴利王 ong Chi Ming / Marshmallow 22.01.1994
Película 鬼迷心竅 Master Liu Sheng Ming 24.09.1994
Película Rock N' Roll Cop Inspector Hung 29.06.1994
Película 夢差人 Wong Ging Sing 06.10.1994
Película 三個相愛的少年 Best Actor Winner 01.12.1994
Película 拆弹专家宝贝炸弹 John Wu 03.09.1994
Película The Eight Immortals Restaurant: The Untold Story Wong Chi Hang 13.05.1993
Película 盲女72小時 Sam Chu 11.05.1993
Película 逃學威龍3之龍過雞年 Taior Lam 14.01.1993
Película Qi xia wu yi zhi wu shu nao dong jing Ding Zhao Hui 18.05.1993
Película Trío heróico Kau 12.02.1993
Película 天若有情Ⅱ之天長地久 Dinosaur 11.06.1993
Película Mie men can an zhi nie sha Captain Lui 28.10.1993
Película Nue zhi lian Sam Wai Wong 18.11.1993
Película Mit moon cham on: Yit saat Officer Lui 28.10.1993
Película Di shi pan guan Ah Kin 14.10.1993
Película 濟公 Chu Ta Chung / Ta Tung's father [2 Roles] 29.07.1993
Película 城市女猎人 Charlie Chan 16.09.1993
Película Heroic Trio 2: Executioners Mr Kim 30.09.1993
Película Wo ai niu wen chai Dunno 01.02.1992
Película 蠍子 Inspector Chou Chien 01.01.1992
Película 嘩!英雄 Saucer 27.02.1992
Película Full contact Sam Sei 23.07.1992
Película 表姐,妳好嘢!3 大人駕到 Inspector Lu Ping 11.06.1992
Película Angel Hunter Bishop Kwok 10.12.1992
Película 踢到寶 Cheap Chan 10.06.1992
Película Hard Boiled: Hervidero Johnny Wong 16.04.1992
Película Tian di xuan men Ben 05.01.1991
Película 至尊無上II永霸天下 Pow 13.06.1991
Película 中環英雄 Nerd's Brother 09.12.1991
Película 聊齋艷譚續集五通神 Wu Tung/Chiu Sheng 23.01.1991
Película Wu Niu 17.05.1990
Película Poli de guardería Tom 21.12.1990
Película 無敵幸運星 Wei 27.09.1990
Película My Name Ain't Suzie Jimmy Kooh 01.01.1985